Post by tilanpovige on Mar 6, 2022 17:13:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Вивчайте фінську - 5000 фраз ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Вивчайте фінську - 5000 фраз IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ багато всіх хак ▞▞▞
▞▞▞ Вивчайте фінську - 5000 фраз 2022 version ▞▞▞
Чудовий додаток! Так грайливо та весело.. Дуже дякую
Корисно
Гоооооод
Гарний засіб для практики фінської мови!
Реально корисна програма, з якою засвоюєш ті чи інші фрази з легкістю. Хотілося б звісно більший обсяг слів. Але для початківців - це тема😉
Чудовий додаток із кількома навчальними вправами. Ви можете збирати квіти для роботи, щоб купувати заблокований контент. Він розповідає вам про формальні та невимушені вирази, що дуже корисно. Не дуже доступний для людей з вадами слуху.
לימוד פינית – 5000 משפטים חינוך zkt
Дуже корисно і добре для практики
Чудово
Легко дотримуватися, і мені подобається метод
Це був чудовий додаток, поки його власна реклама не відштовхнула мене. Я буквально заплатив за те, щоб їх не було. Сюди входить і ваше власне. Я розумію, ви викладаєте мови. Чи знаєте ви, що я використовував одну з ваших мовних програм саме в той момент, коли ви намагалися змусити мене використовувати її?! Мені не потрібно штовхати його в обличчя п’ять разів на кожному занятті.
Ідеально
Дійсно хороший.tnx для цієї програми
Зроблено дуже професійно
Ця програма полегшує вивчення фінської мови
Se on tosi tosi hyvä, kiitos erittäin
Я не отримую жодного звуку з програми.
Легка навігація, хороший контент, який вам обов’язково знадобиться під час подорожі, а також ви чуєте слова, вимовлені з природною швидкістю, а також можливість сповільнити його, тому це безпрограшний варіант для учня! Відвідаємо Фінляндію за 2 тижні і з нетерпінням чекаємо спроби випробувати нещодавно вивчений жаргон! Kiitos! Оновлення - 24 травня 2017: Після такого вдалого квітневого відпочинку я з червня переїжджаю жити до Фінляндії! Ця програма стала ще кориснішою для навчання на більш серйозному рівні! Дуже рекомендую!
Один з найкращих уроків мови Android. Дуже корисно для мене.
Дійсно ціную цю програму. У цій є більш різноманітні вправи, ніж у Duolingo, тому це хороша альтернатива.
Мені подобаються різні набори категорій. Є кілька практичних речень, які можна вивчити.
круто, я їду до фінляндії
Все йде нормально. я насолоджуюся цим.
Весело та корисно! Чудове джерело для тих, хто намагається вивчити розмовну фінську мову з самого початку.
Він робить те, що каже, але це занадто легко
Я насолоджувався програмою, поки я не перейшов до перекладу, який вони мають для «добре». Записаний голос каже щось зовсім інше, ніж той, яким має бути переклад на фінську мову ("Ok"). Я відтворила запис для свого хлопця, який є носій мови, і він розсміявся. Мабуть, це зовсім інше фінське слово, яке скорочується до O.K. Це вбило мій ентузіазм. Крім того, здається, доступний лише один рівень, навіть для покупки.
для початківців супер!😉 Раджу.
проста в освоєнні, добре розбита, система нагородження балів для прогресу без оплати
Я не пам’ятаю, коли я це завантажив, але мені це подобається. У мене немає всіх фраз, які я маю, щоб купити їх ні за гроші, ні за квіти, які я заробляю, навчаючись. Якщо я хочу більше фраз, я маю вивчити інші. Зараз це чудова мотивація.
Кійтос
Ідеальний кітос палжон
Це добре, мені подобається
Я люблю цей сайт
Люблю....
Puzles MARVEL: RPG de héroes Juegos de rol qqj
Matuto ng Finnish - 5000 mga Parirala Edukasyon mcgl
Чудово
я люблю це. Після спроби кількох програм це виглядає найкращим на сьогодні
Найкращий додаток для вивчення основ мови.
Так добре 👌
Finnischkurs - FunEasyLearn Lernen rnft