Post by tilanpovige on Mar 6, 2022 17:00:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Fantasy: Match \u0026 Stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Fantasy: Match \u0026 Stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više novca ▞▞▞
▞▞▞ Love Fantasy: Match \u0026 Stories 2022 version ▞▞▞
Moraju platiti ljudima da daju dobre recenzije.. nemam pojma kako ovo nema ukupnu ocjenu od 1 zvjezdice .... Ima toliko oglasa da sam izgubio interes za igranje. Ne preporučam ovu igru. Čini se zabavno tek nakon otprilike 15 minuta i 50 oglasa kasnije...igrati ovu igru je kao da pokušavate pribiti žele za zid, osim što bi pokušaj zakucavanja želea mogao biti zabavniji
stvarno zabavno, jednostavno ima previše oglasa
Zaista bih volio da svaki zadatak nije tako skup! Malo je otežavajuće što moramo potrošiti recimo 500 za odvezivanje kose, pa platiti 400 za pranje i onda koliko god za frizuru. Platit ću za pranje i stiliziranje, ali ne bih trebao platiti i za odvezivanje. Također, svi koraci za pranje lica i maske i za oči je malo puno. Postoje igre i dodaci koji pomažu, ali to oduzima mnogo vremena i oduzima užitak u stvarnoj igri. Mislim da bi zadaci trebali koštati manje da biste otišli dalje!
Previše oglasa
Super
My Story - Mansion Makeover Älypelit owv
Predugo čekanje između ažuriranja.. Govori mi da ažuriram, ali kada otvorim aplikaciju, nema ažuriranja
Svidjela mi se ova igra, ali kad sam bio na određenoj razini, stalno se ponavljala, pa ako se pitate zašto sam dao 3, to je razlog zašto.
Nešto nije u redu s razinom 83, ne mogu premjestiti nijednu stavku nakon tapkanja bombi!
Jako mi se sviđa, ali teško je skupljati novčiće
Love Fantasy: Match & Stories Łamigłówki wbkv
za sada zabavno
Love Fantasy: Match & Stories Rompicapi yei
Dobra igra, ali od ažuriranja mi neće dopustiti da igram samo stalno govori da ne reagira. Pz popravi
Fantastične igre, ali vrlo teške razine
Igrica je užasna svaki dan me zovu🤢
Ovo je lijepa igra jer ne samo da je pripovijedanje i na svim razinama izazovno, tako da je to lijepa igra.
volim ovu igru
vrlo lijepa i zanimljiva igra, ali treba da pričaju ustima i glasom
to je stvarno dobra igra, ali igre za dobivanje novčića ponekad su teške
Love Fantasy: Match & Stories Hlavolamy ofm
Sviđa mi se aplikacija, ali ponekad se ruši. Stvarno moram to riješiti i dat ću mu još zvjezdica!!
Volite ovu otmjenu igru dotjerivanja koja će vam proći kroz vrijeme, a vaš mozak vježba, volite je! ❤ xxxx
Sve po starom. Uživam u ovakvim igrama, ali onda, nakon određene razine, postaje gotovo nemoguće napredovati, bez ponovnog pokretanja barem pola tuceta puta, i to je otežavajuće. Želim igrati igru, opustiti se, a ovo nije ono.
Love Fantasy: Match & Stories ปริศนา jsx
Zaista uživam u igri. Grafika je lijepa i ne nailazim na hrpu neželjenih oglasa.
To je stvarno zgodna igra, da nije bilo SVIH prokletih reklama koje morate gledati da biste prošli kroz dijelove, zadržao bih je i nastavio je igrati... ali sam je deinstalirao jer je jednostavno bila preplavljena oglasima. Ali što više nije?? Stvarno.
Sjajno! Samo bih volio da su neki nivoi malo lakši haha 😋
To je u redu igra. Isprva mi se jako svidjela, priča je bila dobro napisana i zabavna za nju. Stvarni dio podudaranja bio je lak i nisam imao problema zatražiti još nekoliko poteza putem oglasa ako bih ostao bez posla. Međutim, kada se priča promijeni i kada je mama o ostanku kod kuće, priča je pomalo bljutava, a što se tiče podudarnosti, gotovo bih nadmašio razinu i to bi me zaostalo iz igre i poništilo moj napredak. Da ne spominjem bezbožnu količinu obavijesti koje bih dobio od ove igre.
Zabavna igra (priča) umotana u dosadnu igru (uparite tri i gledajte reklame za pobjedu), bazirana u svijetu u kojem žene samo površno 'pobjeđuju' muškarce.
igra je sjajna i nevjerojatna. Ja ću ovo što mi se sviđa u njoj, možete odlučiti što ona nosi tako zabavno
Uživam u igri, ali ima previše reklama.
Love Fantasy: Match & Stories Puzzel jlso
super
Obožavam ovu igru. tako je super. molim vas, igrajte ovu igru sami, apsolutno će vam se svidjeti kao i meni. dobro, sad se vraćam igrati. hvala i Bog vas sve blagoslovio.💋
Colll
Bilo je u redu, ali onda sam nastavio gledati oglase za nagrade i nikad mi ih nije dalo
Jako mi se sviđa 😻😻💯
Ova igra je prilično cool, ali ja sam tek na razini 80, a ova razina je preteška, uskoro u igri, morate se naviknuti na igru prije nego što dobije super tvrdu razinu. Obično ove teške razine dolaze kasnije u igri. Pokušat ću još nekoliko puta pa ću izbrisati Oprosti
Sjajna igra. Stvarno volim što mogu gledati videozapise za više pokreta.
Sviđa mi se ovo ali...nije ono što sam očekivao da će biti i ima puno mislim puno reklama i stvarno želim kad ih moram pogledati hvala!!!!!!!!! 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙃 🙂😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😁😆😁😆😆😆😆😆😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉🤗😶🤗😶😶 ...
Mogla bi biti sjajna igra za igranje, ali reklame su ludo smiješne. Cijene proizvoda su realno skupe. Mislim, dobra tuga, zašto bi, zaboga, trebalo koštati 400 novčića da ti odveže kosu? Zašto bih morao potrošiti 2 sata plus da igram I matching igricu u kojoj stvarno ne uživam samo da imam dovoljno novčića da se pripremim za zadatak.. 5000 novčića i kupim vrijeme koje plaćate za svoje zadatke koje traje manje od 2 minute nemate više novčića i morate igrati više ove smiješne igre
Volim igru, ali pogrešno je u ovoj igri uparivanje. Umoran sam od uparivanja, a novčići su tako jeftini, a niskih kovanica je teško dobiti. da dobije novac i toliko dodataka nadam se da će sljedeći put biti nadograđen
Ruši se ne može se igrati.
Volim ovu igru, ali jedini problem je što morate čekati toliko dugo da se nova priča nastavi igrati i morate ažurirati igru sve je u redu s igrom, ali ne morate dugo za nastavak igre
igra je isprva bila dobra. stvarno sam uživao. ali onda su cijene počele varati i razine su postale teže što me više nije natjeralo da se igram.
stvarno dobra igra s puno reklama, ali bombe i ostalo se ne računaju kao potezi pa štedim puno. Ova igra je nevjerojatna, ali je tako teška i ima toliko oglasa!!! Ali želim da imate besplatne novčiće za obožavatelje koje ocjenjujemo :3