Post by tilanpovige on Mar 6, 2022 16:54:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket City Free ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket City Free IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Kodē daudzus punktus ▞▞▞
▞▞▞ Pocket City Free 2022 version ▞▞▞
Man tas tik ļoti patīk... no pilsētas līdz katastrofai ir sīki aprakstīts... bet man nepatīk, kad tornado skar manu pilsētu, tas vienmēr iznīcina manu banku, kāpēc...?!!!(tātad? patīk redzēt mana reakcija, kad tiek iznīcināta mana dārgā banka!?) Bet viss ir kārtībā... paldies... esiet drošībā
Vai jūs, puiši, varat apstāties ar visām dabas katastrofām? Vulkāns mani praktiski iedzina finanšu sagrāvē.
Es pilnībā mīlu šo spēli!! Nav sludinājumu un nekas nav jāpērk par īstu naudu! Es spēlēju stundas laikā. Uzdevumi ir jautri un izpildāmi. 5 zvaigznes!
gandrīz identisks tām pilsētas veidošanas spēlēm datorā! Esmu pārsteigts, redzot vienu tik līdzīgu, un vislabākais ir tas, ka tas ir mobilajā ierīcē! Neliels ieteikums, varbūt ielikt vairāk animāciju iedzīvotājiem un varbūt pievienot dienas un nakts sistēmu. Tie noteikti iedzīvinās spēles estētiku, kas piesaistīs vairāk spēlētāju! Ja nopietni, šī pilsētas veidošanas spēle ir unikāla mobilajās ierīcēs, un tai ir potenciāls.
Es to izbaudīju līdz brīdim, kad ik pēc dažām minūtēm manu pilsētu piemeklē tornado.
Man ir viena vienkārša problēma, kas ļoti aizkavējas, spēlējot spēli, lūdzu, izlabojiet to
Tas ir labāk, nekā es gaidīju no mobilā pilsētas celtnieka, taču tas ir garlaicīgi.
Pocket City: ポケットシティ シミュレーション agw
VAJAG?!! LAI ATJAUNINĀTU STULBU NODOKĻU LIETAS, TAS kaitinošas UN JĀIEDZ VAI JĀLABO. TAD TAD ES NESPĒLĒŠU ŠO SPĒLI
Cilvēkiem, kuri ir pārāk salauzti, rīkojiet pasākuma piemēru, tas ir 1500 USD, ja jūs to vadīsit, jūs saņemsiet 2000 USD pēc pasākuma, vienkārši turpiniet sūtīt surogātpastu un virzieties uz augšu, līdz iegūstat raķeti, ja jūs to saņemat, sūtiet surogātpastu raķetes, jo tas jums dos 100 000 000 $ par katru satricināto palaišanu
BRIESMĪGI! TIKAI VIENA PILSĒTA! JŪS NEVARAT BŪVĒT VAIRĀK PILSĒTU! GRAUJ PRIEKTRI! ESMU BEIDZIS SPĒLI UN TAGAD MAN NAV KO DARĪT! IM ATINSTALĒŠANA!
Tā bija laba spēle, un es nokļuvu 9. līmenī, bet tagad nauda nepalielinās. Tas tikko nosēdās uz nulles. Nav noderīgi. Tikai 3 zvaigznes, jo spēlējot bija labi
Būtu paticis, ja es būtu varējis izturēt apmācību bez sasalšanas... Izmēģināju trīs reizes... Atgriezīšos pie tā, iespējams, kad tas būs izlabots...
Man patika šī spēle. Es biju tik ļoti no tā atkarīgs. ja vēlējāties vairāk naudas un XP, jūs izvēlējāties skatīties reklāmas brīvprātīgi — tas bija lieliski! Sliktās ziņas: es sasniedzu 56. līmeni, un lietas sāka nedaudz aizkavēties. reklāmas faktiski sāka iesaldēt manu tālruni vai atkārtot. pēdējais piliens bija tad, kad mans telefons pilnībā aizslēdzās un vienīgais, ko varēju darīt, bija manuāli izņemt telefona akumulatoru. Man ļoti patika šī spēle, bet domāju, ka tā bija labākā, jo es tai veltīju pārāk daudz laika.
Diezgan vēss. 2020. gada novembra atjauninājums... tikko to izdzēsu, jo kļuva garlaicīgi 😴
Es nevaru spēlēt bezsaistē
Garlaicīgi, slikti, tāpat kā simcity, bet sliktāk.
tā ir pārsteidzoša spēle, jūs būtu jauki, ja viņi izlabotu kļūdu, kurā noteiktā spēles brīdī skaņas kļūst sprādzienbīstamas un sabojājas, un tikai tad, ja tiek atvērta spēles izeja, tā tiek īslaicīgi novērsta...
tai ir jābūt labākajai bezmaksas spēlei tirgū! nekādu uzmācīgu reklāmu, var ātri atvērt un aizvērt, ja spēlējat īsu laiku, kas man ir ideāli. Jā, spēle atgādina, ka ir maksas versija. BET tas tiek darīts neuzbāzīgā veidā. Pilnīgi patīk!
skaņas ir salauztas tā, ka es pabeidzu spēli bez. tokk man 2 dienas (~8h), lai pabeigtu spēli pēc iespējas tālāk. es saku, cik vien iespējams, jo man vienkārši pietrūka vietas, lai turpinātu. vienīgais veids, kā iegūt vairāk XP, lai atbloķētu lietas pie pilsētas 120 lvl un tā (man pietrūka vietas ap lvl 65), ir nepieciešams vai nu pilnībā izlīdzināt karti līdz līdzenai zaļai virsmai (jo kalni un upes ir iztērēta vieta futrālis) vai iegādājieties pilno versiju, lai piekļūtu lielākām kartēm. tbh, nav vērts.
Tā ir laba spēle, taču tā kļūst garlaicīga, kad visu saņem. Paredzams, ka tā ir smilškastes spēle, taču, pateicoties vārtu guvumu funkcijai, tā liek jums izvēlēties lineāru spēles stilu. Pilsēta arī kļūst nedaudz klaustrofobiska, ja jūs mēģināt veidot mega pilsētu.
Lieliska spēle, taču tajā ir DAUDZ kļūdu. Piemēram: Spēle avarē Spēles ekrāns Sāk mirgot ieslēgts/izslēgts Ekrāns kļūst melns.
Pocket City Free Симулационни zjm
Kāpēc taisīt tā, lai par smilšu kasti būtu jāmaksā. Es nedaru, ka ir tik daudz labāku spēļu nekā šī ar smilškaste bez maksas 😡
Jauka grafika, bet varbūt pievienojiet dažas izaicinošas funkcijas, piemēram, dodiet veikaliem preces (preces tiek novāktas no saimniecības), lai tie patiešām darbotos kā īsts veikals. Saimniecība var būt arī iedzīvotāju darba vieta. Tas varētu izklausīties pēc cityville, bet es ceru, ka pocket city veiksies labāk! Ļoti gaida atjauninājumu!
Automaģistrālēm/maģistrālēm katrā pusē ir jābūt trīs joslu platām, un tām ir nepieciešamas apmaiņas iespējas. Es nesaprotu, kāpēc automaģistrāle nevar pieslēgties elektrībai vai ūdenim, un tas ir smieklīgi.
Lieliska spēle, taču vadīklas var būt nedaudz labākas, kā arī būtu jauki, ja varētu pagriezt ēkas
Man patīk spēle, bet tā ļoti kavējas, lūdzu, izlabojiet to, paldies
Man tas patīk, bet žēl, ka tas atpaliek manā tālrunī pat ar kartupeļu kvalitāti 😭
Tas patiešām ir jautri, taču maksimālais pilsētu skaits, ko varat ietaupīt, ir tikai divas (ja vien jūs, manuprāt, nepērkat). Tas bija neticami jautri, kamēr tas ilga. Tas reti aizkavējas, un jūs varat nepārtraukti spēlēt ilgu laiku. Es domāju, ka tā ir vairāk kā pagaidu spēle, bet lieliska.
Avarēja, kad spēlēju šo
Man tas patīk, bet kāpēc tas tik ļoti izlādē akumulatoru?
Ja es vērtētu tikai pašu spēli, tad tā būtu 5 zvaigznes! man tas patīk! Viņi nelūdz jums naudu un neliek jums gaidīt mēms taimeris. Tu tikai spēlē! Tas ir tik jautri, un man atgādina veco SimCity seno laiku. Jūs zināt, par ko es runāju! Tomēr kritums ir bugs. Un tā turpina salst!!! Man par to ir tik skumji. Tagad, kad viss mans dēlis ir gandrīz pilns, to vienkārši nevar atskaņot. Tas nevar sekot līdzi. Es pat nevaru pakustināt dēli. Tas vienkārši sasaldē visu manu planšetdatoru. Tāpēc es vēlos iegādāties pilna mēroga versiju, bet nedomāju, ka to izdarīšu. Es nevēlos maksāt par kaut ko, kas vienkārši sasalst. Tas ir pārāk slikti. Tas kādu laiku bija TIK jautri. Tad vilšanās. Es esmu kā 20 kvadrāti no pilna galda. *Nopūta*
Daudz jautrības! Pārsteidzoša mehānika un ne pārāk daudz reklāmu! Lai gan spēle beidzas diezgan ātri.
Nu es to izbaudīju... līdz spēle avarēja un noslaucīja manu pilsētu.... nesākas no jauna!
Vai meklējat spēli, lai atslābtu? Sazinieties ar savu iekšējo mieru, ar relaksējošu mūziku un tik daudz jautrības? Tad vairs neskaties. *slip hood* Šis sliktais zēns var iepakot tik daudz jautrības. Vienkārša spēle. Absolūti laba spēle. Lieliska grafika. Nav pirkumu lietotnē. Jūs esat pārāk labi, lai būtu patiesība. Paldies, ka izveidojāt šo spēli. Iegādāšos premium spēli nevis tāpēc, ka man tas būtu nepieciešams. Bet tāpēc, ka bezmaksas ir ļoti laba. Mana jaunā personības iecienītākā mobilā spēle.
Es atradu kļūdu. Mana nauda samazinās, bet kāpēc.
Spēle ir laba. Bet kādu dienu es saku, ka pilsēta ir pārslogota. Es neko nevarēju darīt. Tad es nomainīju ēku un viss, bet nekas nenotika. Pirmais punkts, kas man patīk, jo šajā spēlē ir daudz dažādu ēku. Otrs iemesls, kāpēc es to ienīstu, ir tas, ka man vajag daudz naudas, lai kaut ko darītu. Tas ir nedaudz neapmierinošs, bet tas ir labi. Man patīk spēle, tāpēc divas zvaigznes
Lai spēlētu šo spēli, jums ir jāiegādājas pilna versija, pretējā gadījumā jūs varat padarīt savu pilsētu... laika izšķiešanu.
Man tas patīk, bet šeit ir iemesls, kāpēc tas ir slikti. 1.my spēlē $ iet uz leju. 2. Man ir jāmaksā 3 $, lai saņemtu visu. un tāpēc es novērtēju 3 zvaigznes.
Pirms apņemšanās izmantot maksas versiju, bija jāspēlē tikai nedaudz, taču, ja vēlaties, varat to pilnībā spēlēt. Man vienkārši šķiet, ka šī (bezmaksas versija) ir pelnījusi manu naudu.
Lieliska kā Simu vecpilsēta! Brīnišķīga spēle!! Es spēlēju bez maksas, tad, kad es sasniedzu savu pilsētu un iedzīvotāju skaitu līdz 15 000, es nolēmu jaunināt. Nav mikrotransakciju, tāpēc es labprāt samaksāju par pilno versiju. Tad man radās problēmas ar spēli... Es domāju, ka varēšu iegūt vairāk vietas savai sākotnējai pilsētai... nē. Es pat nevarēju pielāgot savu rātsnamu, kā viņi apgalvoja. Es jau augšupielādēju savu pilsētu mākonī, lai lejupielādētu spēli pilnajā versijā. Oriģinālajai pilsētai ir jāsaņem apmaksātas pilnās versijas priekšrocības
Laba spēle, bet nespēlējama klēpjdatorā, man patika to spēlēt mobilajā datorā, un, kad mēģināju to izmantot savā klēpjdatorā, tā nedarbojās.
lieliska maza spēle. lieliski strādāja 4 dažādām kartēm, bet tagad tas ļoti atpaliek. man var nākties dzēst. Es nevaru spēlēt 5 minūtes, pirms tas sasalst
Tas neko daudz neuzlabo Sim City.Man šķiet, ka es atkal spēlēju to pašu spēli. Būtu gribējies redzēt vairāk
Pārāk nemierīgs anggy, lai atskaņotu manā tālrunī. Es pat nevaru iziet cauri apmācībai
Ikreiz, kad mēģinu veco ceļu vietā nolikt šosejas, apkārt esošās ēkas saka, ka tām nav ne ūdens, ne elektrības. Taču, ja nomainīšu to atpakaļ uz parastu ceļu, viss būs kārtībā.
Nesaprotu, kāpēc, mainot ceļus uz augstām vietām, visas apkārtējās ēkas zaudē elektrību un ūdeni. Esmu izveidojis vēl vairākas spēkstacijas un ūdenstorņus, bet nekas nemainās.
Vienmēr kļūsti par baltu ekrānu
sliktākā spēle tā ļoti traucē, tā rada ļoti skaļu troksni pat tad, ja mans skaļums ir zems. Es ievietoju tik daudz resursu, bet tā joprojām būs 0 sliktākā spēle, kāda man jebkad bijusi, un manā planšetdatorā ir 123 spēles 1 # sliktākā spēle, kāda man jebkad bijusi, ja es varētu novērtēt 0 zvaigznes, es šo spēli novērtētu ar zvaigznēm
Tas ir kā pilsētas panorāmas, taču tai ir vajadzīgas bez smilšu kastes un vairāk dabas katastrofu
Spēle ir meli par visu spēli, kas jums ir jāiegādājas
Rebirth of Chaos: Eternal saga Action kmcq