Post by tilanpovige on Mar 6, 2022 16:41:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Plant Nanny - Water Tracker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Plant Nanny - Water Tracker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ Plant Nanny - Water Tracker 2022 version ▞▞▞
Мені дуже подобається, як все мило, але є кілька речей, які дійсно відіграють від цього. По-перше, наскільки я можу судити, він не показує, скільки води ви вже записали. Додавання простої «цілі випитої води/доби» зробить це набагато краще. Інша проблема, яку я мав, полягала в тому, як мало налаштувань. Я хотів би мати можливість ввести кількість випитих унцій замість того, щоб шарувати, сподіваючись, що моє споживання води є точним.
Я не можу завершити налаштування, тому що він постійно виходить з ладу. Шість разів намагався запустити і щоразу зависав. Редагувати: кілька разів перезавантажив телефон. Видалив і перевстановив програму. Очистив системний кеш, і він все ще аварійно завершує роботу, перш ніж я можу навіть увійти в програму. Втрачений підрахунок кількості спроб. Це не дає мені пройти набір до екранів.
Круто, і справді мило. Але безкоштовні речі зазвичай кульгаві або повільно досягаються без оплати. Через деякий час це повторюється, і додаткові речі, які ви отримуєте, не дуже захоплюють, нічого насправді не змінюється, тому ви не відчуваєте, що досягнете багато, якщо не платите реальні гроші. А те, що ви отримуєте, не варто за це платити. Отримаю кілька пропозицій, які можуть допомогти, якщо ви напишете мені безпосередньо.
Щоразу, коли я намагаюся використовувати програму, вона виходить з ладу.Я спробував видалити його та перевстановити, і це не має значення. Він почнеться, я доберусь до першого екрана, де його налаштують, і він вимкнеться.
Не те, що я думав, це не гра, яка передбачає вирощування, колекціонування чи утримання милих штанів. Ця програма використовується для заохочення людей залишатися зволоженими, взаємодіючи з рослиною лише після цього. Мені це не потрібно, оскільки я завжди пив воду досить постійно. Але якби я часто забував пити воду, я б не знайшов цю програму корисною. Є багато збоїв, не встановлюються оновлення та НІ НАГАДАНЬ. Чесно кажучи, неймовірно легко забути мати цю програму. Так що немає сенсу.
Flow Free Παιχνίδια παζλ zsg
Набагато краще за оригінал. Редагувати: останнє оновлення повністю зламало програму, зараз вона навіть не завантажується. Так багато про мою 500-денну серію. Друге редагування: тепер все за платним екраном, і оновлення v2 втратило всі мої 2 роки прогресу. Я видалив і пішов далі.
Це милий додаток, і я завантажував його раніше, але потім видалив. Мені не подобається, що ви не можете вибрати частоту нагадувань, відмінну від наданої, і якщо ви виберете користувацькі, ви можете додати максимальну кількість разів. Я також думаю, що ви повинні мати можливість вибирати, якою є ваша мета споживання води.
Мені подобається ця програма, і вона справді робить пиття води веселою, але у мене виникають проблеми з отриманням сповіщень, мені подобається ідея пити воду, але я часто забуваю, тому я дійсно хотів би покладатися на сповіщення. Загалом непогана програма, просто хочу, щоб будильники працювали.
На моєму телефоні він дуже повільний, тому просто записати споживання води дуже важко. Додатку знадобиться 4 хвилини, щоб навіть відкрити його. Мало того, що коли я намагаюся увійти у воду, виникає величезна затримка. Це змушує мене помилково визначити кількість води. Я пам’ятаю, коли цей додаток був хорошим. Тепер це просто повільна проблема.
Це дуже милий додаток, але він не підходить для людей, які займаються спортом. Мені довелося встановити свою вагу майже до 210 фунтів (я важу 107 фунтів), щоб досягти ваги води до 128 унцій, що мій тренер сказав мені пити щодня. Мені також не подобається, що ви не можете вручну ввести кількість води, яку ви п’єте щоразу. Було б краще, якби ви могли його ввести, оскільки я ношу пляшку з водою і не п’ю за чашку. Функція додаткових чашок у цьому не допомагає. Через це неточне споживання води.
У цьому додатку безлад. Він затримується під час запуску, реклама спричиняє збої або запуск займає кілька хвилин. «Вітаємо, ви випили Х кількість води» після кожного напою дратує. Plant Nanny 1 був чудовим, але цей додаток жахливий і просто поганий.
Симпатичний додаток і заспокійлива музика. Також відстежує ваш прогрес
🙃 класний додаток, раджу
Це справді милий додаток (хоча я віддаю перевагу естетичному та художньому стилю першого), яке нагадує вам пити воду, але, на жаль, на моєму Pixel 2 XL воно постійно виходить з ладу. Іноді після того, як я поливаю свою рослину або відкриваю свій подарунок дня. Іноді я перебуваю в додатку лише приблизно 30 секунд, перш ніж він виходить з ладу. Якщо це вдасться виправити в майбутньому, я б однозначно поставив вище!
Plant Nanny - Water Tracker ጤና እና የአካል ብቃት ktdn
Я обожнюю цей додаток! Це надзвичайно корисно та мило, і дійсно працює, щоб мотивувати мене залишатися зволоженим. Однак я помітив проблему після того, як отримав новий телефон. Після відкриття програми в значній частині часу екран завантаження зависає на 85% і не прогресує. Потім мені потрібно повністю закрити програму та перезапустити її, поки вона повністю не завантажиться та не запрацює належним чином. Будь ласка, виправте це! Бо інакше ця програма безумовно заслуговує 5 зірок.
Гарна концепція, весела та корисна, але гра продовжує зависати щоразу, коли ви намагаєтеся додати води до рослини або навіть натискаєте в програмі. Вилітає 4 рази з 5 натискань. Надто неприємно використовувати навіть з цією гарною концепцією. Який сором.
Я дуже люблю цю гру, і вона дійсно допомагає мене мотивувати. Я піклуюся про ці фальшиві рослини більше, ніж про будь-що в усьому світі.
У мене був цілий план щодо того, яка рослина буде в якому горщику, тому відразу після того, як я переніс свою рослину в теплицю, я купив правильний горщик. Потім я дізнався, що не можна міняти горщик з рослинами в теплиці. Тепер у мене не тільки є рослина в моїй теплиці з неправильним горщиком, але й у мене не вистачить конюшини вчасно, щоб купити правильний горщик для рослини, яку я зараз вирощую. Я засмучений і спустошений, але найбільше розчарований тим, що мене не попередили про це заздалегідь. Будь ласка, виправте це
Усе мистецтво чарівне, і я люблю його! Також гарні анімації. Я відчуваю, що розбивка про те, скільки води і чому має бути більш детальною, щоб користувач міг зрозуміти, чому вони п’ють так багато води і вказуючи вашу вагу, незручно заплутана. Я ввожу ціль чи свою поточну вагу? Механіка гарна, і це допомагає мені не забувати пити воду частіше за нагороду. Крім того, я люблю рослини ❤
Я використовую цю програму вже 3 місяці, і вона допомогла мені відстежувати, чи я п’ю, і кількість! У мене проблема з тим, щоб запам’ятати пити, щоб я міг цілими днями не пити. Але я дбаю про свої рослини, а отже, піклуючись про них, я піклуюся про себе!
Чудова ідея, 3 серйозні недоліки. 1) Огляд 5 зірок дає безкоштовний товар, тому хто знає, що тут справжнє. 2) Неможливо скасувати кількість води, якщо ви випадково додали занадто багато води. 3) Ви не можете вільно додавати потрібну кількість. Люди, які борються з випивкою, не випивають цілу склянку за раз, як звичайні громадяни. Ми п'ємо дуже невеликі кількості, але я не можу легко додати 1,5 унції сюди, 3 унції туди. Я повинен щоразу заходити в налаштування та змінювати унцію свого «розміру чашки», перш ніж натиснути кнопку води.
Я вважаю, що це корисно для відстеження та мотивації зволоження. Мене надзвичайно дратує те, що я не можу ввести вчорашню воду після півночі, і що коли я вводжу кілька напоїв за раз, спливаючі вікна кричать на мене, щоб я пив повільніше. Я не завжди можу відкрити свій телефон, коли закінчую пити воду, і мені потрібно ввести її пізніше. Додаток працює лише для людей, які можуть реєструвати дані в режимі реального часу, що недоцільно. Після останнього оновлення програма перестала працювати на моєму телефоні. Я не можу знову ввійти.
Дуже цікаво користуватися, і мені подобається дивитися, як співає моя рослина! Безперечно, тепер пийте більше води протягом дня. Не пийте занадто багато, щоб спостерігати, як ваша рослина росте - це сповільнить вас
Чесно кажучи, мені сподобалося, але тепер вони хочуть забагато грошей. Це милий додаток, але мені зараз не подобається, що вони хочуть забагато грошей. це майже 7,99 за рот, а за рік це 74,99 доларів, це не коштує стільки грошей, 2-3 долари на місяць, це зрозуміло, але 75? Або 799 доларів США на місяць (6 ротів), коли ви з глузду видалили. Вони блокують функції, що стоять за платним екраном, які я ненавиджу, коли хороші програми стають кращою грошей. Я сподіваюся, що все більше і більше людей видаляють вас, щоб ви навчалися.
Цей додаток чудовий! він постійно нагадує мені пити воду, коли я забуду. я б точно рекомендував цей додаток
Ілюстрація мила. Додаток розраховує, скільки рідини ви повинні випити за вагою та зростом, а не лише по 8 чашок на кожного. Він також попереджає про те, що ви п’єте занадто швидко, коли ви вводите занадто багато води за раз. Що я хотів би покращити, так це додати віджет, щоб я міг реєструвати воду, не відкриваючи програму, оскільки це було б зручніше.
Дуже милий і гарний додаток. Після останнього оновлення, на жаль, виникли деякі помилки. Коли я дивлюся додавання, це не завжди додає сенсу отримати квітковий горщик. 2 дні тому я дала загальну кількість води за цей день. Вчора я знову поливала свою рослину. Раптом кількість води само собою зросла з 3 до 5. Коли я досяг 8 днів за цей день, я помітив, що кількість напередодні зменшилася на 2, тому я більше не можу досягти 30 днів і мені доведеться починати все спочатку...
Дуже корисно... Я був таким зневодненим, і ніколи не усвідомлював.
Plant Nanny - Water Reminder Saúde e fitness mby
Я поставив цьому додатку 3 зірки, коли тільки почав ним користуватися, але з тих пір я вважав його дуже дратівливим. Дуже часто відмовляється відкриватися. Ви можете просто швидко залити склянку води. Це трапляється так часто, що я впевнений, що часто не правильно ввійшов у систему. Цю проблему я б точно не вирішив у своєму телефоні, тому що моя дочка також користується цим додатком, і вона каже, що у неї така ж проблема. Чи ставлю я цьому додатку найнижчу можливу кількість зірок ☹
Додаток милий, але я не отримую жодних нагадувань. Я зробив нагадування кожні 2 години, але воно не дає мені жодного сповіщення. Через це я забула пити воду. Сподіваюся, це буде виправлено.
Дуже мило, є невелика крива навчання, подібна до того, що ви повинні утримувати кнопку води, а не просто натискати, я не міг зрозуміти, чому він не показує, що я п’ю воду. Мені подобається, що це різні, АЛЕ 2 речі, які мені не подобаються 1. Після того, як я випив воду, вона все ще нагадує, що мені потрібно пити. 2. Це найбільший віджет, який мені потрібен, що очікує на завантаження програми – це час, якого у мене іноді немає, тому якби на моєму головному екрані був віджет, я міг би просто натиснути на нього, це було б набагато швидше.
Досить легко відстежувати воду у цікавий спосіб
Plant Nanny - Water Tracker Salomatlik va fitnes ezgb
Ця програма корисна, коли її вирішили відкрити. Деякі дні це добре, але в інші дні, як сьогодні, програма взагалі не відкривається. Сьогодні я вже 3 рази перезавантажив телефон, і він не відкривається. Я вирішив видалити та перевстановити програму, але тепер можу згадати, як я ввійшов у систему, тому 100 дивних рослин, які у мене були, можуть зникнути. Не знаю, чи встановлю його заново
Цей додаток дуже допомагає мені підтримувати зволоження, мені це подобається. Тепер із 14 замість 7 рослин. Пальці вгору! Редагувати: я використовую цю програму вже рік, і я перебуваю на 10-м рівні «процвітання». Є досягнення, щоб досягти рівня 50. Це лише один приклад, який показує, що розробники насправді не ставляться до цієї програми з любов'ю. 5* -> 3*